مقالات برتر شرکت اقیانوس آبی یزد

کسب و کارتان را با ما متحول کنید.

مقالات برتر شرکت اقیانوس آبی یزد

کسب و کارتان را با ما متحول کنید.

  • ۰
  • ۰

اهداف مدیریت مالی به رفاه مالی هر کسب و کاری مربوط می شود تا ضمن ایجاد سود، از نظر مالی حفظ شود.

این مقاله اهداف مختلف مدیریت مالی را به تفصیل توضیح می دهد. همچنین بحث خواهیم کرد که چرا هر کسب و کاری به این مهارت نیاز دارد. در صورتی که نیاز به آموزش مدیریت مالی هم داشته باشید می توانید در دوره های سایت آموزش کسب و کار اقیانوس آبی شرکت کنید.

آموزش مدیریت مالی

مدیریت مالی چیست؟

مدیریت مالی کاربرد اصول مدیریت در منابع مالی برای مدیریت کارآمد است. این به برنامه ریزی، هدایت، سازماندهی و کنترل فعالیت های مالی در تجارت کمک می کند. به طور جامع، مدیریت مالی تضمین می‌کند که کسب‌وکارها وجوه خود را از آنجایی که محدود هستند بهینه می‌کنند.

 

اهمیت مدیریت مالی

مدیریت مالی یک مهارت مهم برای رزق و روزی هر کسب و کاری است. از طریق مدیریت مالی می توان به موارد زیر دست یافت:

 

  • جلوگیری از بحران های مالی در مواقع اضطراری با ایجاد ذخایر مالی.
  • افزایش درآمد شرکت از طریق ارزیابی هزینه، سرمایه گذاری و تصمیمات مرتبط با کسب و کار
  • به اجرای یکنواخت عملیات تجاری بدون هیچ گونه کمبود بودجه کمک می کند.

اهداف مدیریت مالی

در حالی که قبلاً در مورد تعریف مدیریت مالی صحبت کرده ایم، اکنون اهداف مدیریت مالی را مورد بحث قرار می دهیم.

 

1. مطابق با مقررات

یکی از اهداف مهم مدیریت مالی اطمینان از انطباق کسب و کار با مقررات است. این تضمین می کند که کسب و کار می تواند بدون هیچ گونه مشکل قانونی فعالیت کند. سایر انطباق‌ها تضمین می‌کند که کسب‌وکار به درستی عملیاتی شده است و هیچ خللی ندارد. به ایجاد اعتماد در بین مشتریان کمک می کند.

 

2. حداکثر سازی سود

یکی دیگر از اهداف مهم مدیریت مالی برای هر کسب و کار، به حداکثر رساندن سود است. وجوه به گونه ای مدیریت می شوند که سود هر سهم (EPS) یا سود برای حداکثر نتایج به حداکثر برسد. برای دستیابی به این هدف باید چنین فعالیت هایی انجام شود که به افزایش سود کمک کند. از اقداماتی که باعث کاهش سود می شود اجتناب می شود. مفهوم عملیاتی سودآوری استفاده می شود که هدف آن حداکثر کردن سود است.

 

3. ارزیابی سرمایه

یکی دیگر از اهداف مدیریت مالی، ارزیابی هزینه و سرمایه است. این شامل ارزیابی دارایی‌های ثابت و جاری، هزینه‌های بازاریابی، سرمایه بافر و غیره می‌شود. هزینه سرمایه نشان‌دهنده حداقل نرخ قابل قبول بازیافت پروژه‌های سرمایه‌گذاری در عین در نظر گرفتن ریسک و عدم اطمینان حساب است.

 

4. تدوین سیاست ها

از طریق مدیریت مالی، شرکت ها در تدوین خط مشی هایی برای اجرای هموار کسب و کار کار می کنند. این شامل چارچوب‌بندی سیاست‌هایی است که بر فرآیند وام‌دهی و استقراض و همچنین کنترل نقدینگی حاکم است.

 

5. نقدینگی درون شرکت

هدف مدیریت مالی نظارت بر نقدینگی درون شرکت است. برای این منظور مدیریت جریان نقدی نیز انجام می شود. این تضمین می کند که نه جریان نقدی در سازمان وجود دارد و نه سرریز. یک جریان نقدی تنظیم شده تضمین می کند که کسب و کار از نظر مالی با ثبات است و نقدینگی کافی برای فعالیت کسب و کار دارد.

 

6. ساختار سرمایه ساختمان

برای حفظ تعادل بین منابع مختلف سرمایه، ایجاد ساختار سرمایه مهم است. این ترکیبی از حقوق صاحبان سهام و بدهی است که شرکت ها برای تأمین مالی عملیات خود استفاده می کنند. این ساختار تصمیمات مالی مرتبط با کسب و کار مانند نسبت حقوق صاحبان سهام کوتاه مدت و بلند مدت را تعیین می کند.

 

7. استفاده از منابع

یکی از اهداف مهم مدیریت مالی، بهینه سازی منابع مالی است. کارشناسان متدولوژی هایی را برای بهینه سازی این منابع و در عین حال به حداقل رساندن هدررفت آنها ابداع می کنند. مدیران مالی وجوهی مانند اوراق قرضه، اوراق قرضه و سهام را مدیریت می کنند. بر اساس الزامات مالی، مدیر مالی وجوهی را به این منابع اختصاص می دهد تا حداکثر سود را به دست آورد.

 

8. طرح اضطراری

از طریق مدیریت مالی، سازمان ها می توانند حتی در بحران های مالی بحرانی زنده بمانند. کارشناسان روی ساختن طرح اضطراری کار می کنند که خطرات مرتبط با آینده را تخمین می زند. پس از ارزیابی و تجزیه و تحلیل، آنها یک طرح اضطراری برای مبارزه با بحران های مالی می سازند. شرکت می تواند با برنامه ریزی سیاست پرداخت سود سهام بهینه، ذخایر مالی ایجاد کند. آنها همچنین می توانند سود خود را در ذخایر برای شرایط اضطراری ذخیره کنند.

 

9. شناسایی سرمایه گذاری های سودآور

هدف مدیریت مالی نیز شناسایی سرمایه گذاری هایی است که برای مدل کسب و کار شرکت مناسب است. بر اساس مطالعه مناسب بازار، کارشناسان مالی فرصت‌هایی را شناسایی و پیشنهاد می‌کنند که شرکت‌ها می‌توانند سرمایه‌گذاری را برای به دست آوردن حداکثر بازگشت سرمایه شروع کنند.

 

10. تخصیص وجوه

یکی دیگر از اهداف مدیریت مالی تخصیص وجوه است. مدیران مالی عاقلانه وجوه را به فعالیت ها و عملیات تجاری مختلف اختصاص می دهند. این تضمین می کند که هر عملیات به اندازه کافی برای آینده قابل پیش بینی تامین می شود. برای تخصیص صحیح وجوه، مدیران به تحلیل و بررسی صورت های مالی و سوابق تاریخی شرکت می پردازند.

 

11. مدیریت ریسک

برای بقای سالم هر سازمان و عملیات روان، ارزیابی ریسک مهم است. از طریق مدیریت ریسک، کسب‌وکارها می‌توانند تهدیدات سرمایه، سود و درآمد خود را شناسایی و مهار کنند، زیرا هر رویداد پیش‌بینی نشده‌ای می‌تواند وضعیت مالی یک سازمان را مچاله کند. برای جلوگیری از چنین موقعیت‌های ناگوار، سازمان‌ها باید از منابعی برای به حداقل رساندن، نظارت و کنترل تأثیر رویدادهای منفی استفاده کنند. به همین دلیل است که یک رویکرد سیستماتیک و یکپارچه برای مدیریت ریسک مهم است.

 

نتیجه

امیدواریم توانسته باشید اهداف مدیریت مالی را درک کرده باشید. اگر سازمان ها به طور موثر این کار را انجام دهند، کسب و کار آنها می تواند در عین کسب سود شکوفا شود. سازمان ها همچنین می توانند در مواقع اضطراری ناگوار که ممکن است به شهرت آنها آسیب برساند، ذخایر مالی داشته باشند. در مجموع، وضعیت مالی شرکت بدون تحقق این اهداف به مراتب بهتر خواهد بود.

منبع: شرکت اقیانوس آبی- برگزارکننده کلاس های آموزش مدیریت مالی

  • ۰۱/۱۱/۱۸
  • پگاه جلالی

آموزش مدیریت مالی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی